OVER ONS

Werving-en-selectie-buisjes

Over ons

ditp staat voor detachering it professionals. Vanaf 2001 is ditp gespecialiseerd in het bemiddelen tussen opdrachtgevers en IT-professionals. Dat doen we voor verschillende grote organisaties voornamelijk binnen de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Onze aanpak

ditp kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak. We zijn een klein bedrijf met een no-nonsense aanpak. Hierdoor zijn de lijntjes met onze medewerkers kort en nemen we tijd om met u mee te denken over de best mogelijke invulling van uw opdracht. Onze medewerkers bezitten een uitstekende kennis van hun vakgebied en zetten graag dat ene extra stapje voor uw organisatie. 

Breed netwerk

Bovendien bezitten we een breed netwerk met freelancers, project contracters en betrokken partners. Hiermee hebben we een breed portfolio aan diensten in huis, waarmee we uw opdrachten tot een succes maken. Of het nu gaat om beheer, softwareontwikkeling of projectmanagement; wij zorgen voor de beste match!

Even kennis maken?

Wilt u alvast kennis maken met ons en onze IT-professionals? Dat kan natuurlijk altijd! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Werving-en-selectie-management-van-processen